Tariffer og takster for 2024

Den samlede pris for fjernvarme består af både faste og variable bidrag. Disse kan findes på tarifbladet 2024. Bemærk, at tarifbladet blev opdateret pr. 1. maj 2024 pga. en justering af de variable bidrag som følge af stigende omkostninger til køb af fjernvarme. Læs eventuelt mere under ”Ofte stillede spørgsmål”.

Prisen for tilslutning findes på takstblad 2024. Takstbladet pr. 1. januar 2024 er fortsat gældende. Bemærk, at takstbladet er opdelt efter, om tilslutning sker i et område, der er udlagt til fjernvarme før eller efter 1. januar 2021.

 

Tarifblad pr. 1. maj 2024

Tarif- og takstblad pr. 1. januar 2024

Tarif- og takstblad for 2023

 

Varmepris udvikling i Greve

Figuren herunder viser den historiske udvikling i den årlige varmeregning for en eksisterende fjernvarmeforbruger, der bor i et standardhus på 130 m2 med et varmeforbrug på 18,1 MWh og en gennemsnitlig afkøling på 30°.

Hvis du bor i en større eller mindre bolig eller har et andet varmeforbrug, vil du have en anden varmeregning. Det samme gælder nye fjernvarmeforbrugere som konverterer fra en eksisterende varmekilde.

Hvad koster tilslutning til fjernvarme?

Hvis du er ny fjernvarmeforbruger, der bor i vores fase 1 udbygningsområder, skal du læse mere her: Hvad koster det at få fjernvarme?.

Hvis du bor eller bygger et nyt hus i et fjernvarmeområde, der er udlagt til fjernvarme før 1. januar 2021, afregnes tilslutning efter takstblad (investeringsbidrag + stikledningsbidrag).

 

 

//