Bliv klimahelt

Vi oplever et stigende antal borgere og lokale ildsjæle, der ønsker at hjælpe med at sprede budskaberne om fjernvarme i Greve.

Du kan gøre en forskel

For at vi kan tilbyde fjernvarme til så mange borgere som muligt, kræver det at der en stor opbakning til projektet. Da vi er et forbrugerejet selskab, er vi afhængige af et stærkt fællesskab, for jo flere vi er i fælleskabet, jo flere er vi til at deles om alle omkostninger.    

Som klimahelt kan du hjælpe os med udbrede kendskabet til fjernvarme i dit lokalområde. Du kan være klimahelt på mange måder, og vi bliver glade for både små og store initiativer. Nogle vælger at dele vores flyer ud i deres nabolag, andre er flittige til at dele vores opslag på de sociale medier, eller hænger informationsmateriale op på privat grund. Det er helt op til dig selv, hvordan du vil bidrage. Alle bidrag er værdifulde, og selv de små initiativer kan have en stor effekt! Hvis du har forslag til initiativer eller andre gode idéer, så send en mail til admin@grevefjernvarme.dk.

Ta' fjernvarmesnakken med din nabo

I Greve er langt de fleste boliger i dag opvarmet med naturgas. De stigende priser og politiske planer om at udfase naturgas har gjort, at mange boligejere lige nu overvejer, hvilken opvarmningsform de skal vælge til deres bolig. Den hurtigste løsning for den enkelte kan være at installere en varmepumpe, jordvarme eller solceller. Men den hurtigste løsning er ikke altid den bedste - ej heller den billigste!

Vi tror på, at vi kan tilbyde end billigere og grønnere løsning med fjernvarme til gavn for alle boligejere i et område. Men fjernvarme er en fælles varme og kan kun realiseres, hvis mange boligejere støtter op om projektet. Vi vil derfor gerne opfordre alle boligejere, der vil skifte til fjernvarme, at tage fjernvarmesnakken med deres nabo, genbo eller i grundejerforeningen.

Hvis I har brug for hjælp og input til samtalerne, skal I endelig kontakte os.

//