Få dit fjernvarmeanlæg på abonnement

Få et innovativt og energibesparende anlæg og 100% tryghed på abonnement. Vi tilbyder at levere, installere, servicere og vedligeholde dit fjernvarmeanlæg for blot 250 kr. inkl. moms pr. måned. Dette beløb betales bekvemt via varmeregningen.

Med en abonnementsordning får du 100% tryghed og en garanti uden udløbsdato. Vi servicerer og vedligeholder anlægget løbende, og når anlægget om mange år trænger til at blive skiftet, kommer vi igen og udskifter det helt gratis.

Når du vælger abonnementsordning, ejer Greve Fjernvarme fjernvarmeanlægget og er dermed ansvarlig for anlægget i ejendommen. Ordningen tilbydes både eksisterende og nye fjernvarmeforbrugere fra 2023.

 

 

Innovativt fjernvarmeanlæg med intelligent styring

Du få et energieffektivt fjernvarmeanlæg, der har en lang række innovative funktioner. Anlægget kommer med et digital display, der gør det nemt at regulere forbruget og den ønskede temperatur på brugsvandet. Fjernvarmeanlægget er udstyret med elektronisk vejrkompensering, som justerer fremløbstemperaturen til radiatorer eller gulvvarme i varmeanlægget i forhold til den aktuelle udetemperatur. Dette sikrer et minimalt energiforbrug og en høj komfort. Når vi sætter det nye anlæg op, modtager du selvfølgelig en instruks i, hvordan anlægget betjenes og indstilles.

Sådan kan dit nye fjernvarmeanlæg se ud:

Den viste fjernvarmeunit er en indirekte varmevekslerunit til produktion af rumvarme. Med den integrerede vejrkompensering kan varmeanlægget styres og overvåges optimalt. Uanset vejret udenfor reguleres varmeanlægget konstant i forhold til de valgte parametre og forhindrer dermed overforbrug. Fjernvarmeanlægget kan producere det varme brugsvand i samme tempo som det forbruges, derfor er der ikke brug for en varmtvandsbeholder, og derfor kan du heller ikke løbe tør for det varme vand. 

Fjernvarmeunitten har følgende mål: h 800 x b 530 x d 375mm

Fjernvarmeanlægget kan nemt gemmes væk i et almindeligt højskab, ellers er det også muligt at tilkøbe et hvidt kabinet. 

Eksempel: Fjernvarmeanlæg

Hvad er inkluderet i abonnementsordning?

I ordningen forventes inkluderet:

  • Levering, installation, løbende service og vedligehold af fjernvarmeanlæg
  • Afmontering og bortskaffelse af eksisterende fyr, varmtvandsbeholder og evt. indvendig olietanke eller eksisterende fjernvarmeanlæg.
  • Reparation af eksisterende gasfyr ved fejl, hvis fjernvarmen endnu ikke er nået til ejendommen (alternativt låneordning med mobile gasfyr)
  • Gratis skift til nyt fjernvarmeanlæg, når det gamle fjernvarmeanlæg efter 20-30 år er udtjent

Fjernvarmeanlægget er Greve Fjernvarmes ejendom og installeres iht. vores installationsvejledning og leveringsbestemmelers for abonnementsordning.

Hvad koster et abonnement?

Det månedlige gebyr for en abonnementsordning udgør 250 kr. inkl. moms. Gebyret vil fra 2023 fremgå af Greve Fjernvarmes tarifblad. Prisen forventes fremskrevet årligt med et prisindeks.

Sådan tilmelder du dig til abonnementsordning

Vi åbner for tilmelding til abonnementsordning fra januar 2023.

Det er ikke muligt at indgå en aftale før januar 2023.