Beregn din forventet fjernvarmepris

På grund af en teknisk opdatering af hjemmesiden, virker prisberegneren ikke i øjeblikket. 

Prøv vores beregner for at se hvor meget du kan spare ved at vælge fjernvarme som opvarmningsform til din bolig.

Opdateret: 1. maj 2024

Indtast dine oplysninger og få en indikation på, hvad du kan spare ved at skifte til fjernvarme. Beregningen inkluderer forbrug, service, afskrivninger og udgifter til et nyt varmeanlæg.

BEMÆRK: Denne beregner er kun en vejledende indikation af varmeregningen, med dit nuværende forbrug. Vores tarifblad indeholder to variable tariffer, i prisberegneren er disse lagt sammen til en variabel forbrugsberegning (Varmeforbrug). Priserne er pr. 1. maj 2024 og inkl. moms. Gældende tariffer vil fremgå af Greve Fjernvarmes tarifblad. Der tages forbehold for prisændringer, ukorrekte indtastede oplysninger, m.m. 

Om gasprisen

Gasprisen er inkl. moms, tariffer og afgifter til staten. Gasprisen er den gennemsnitlige gaspris for 2023.  Gasprisen er på den baggrund beregnet til 10,68 kr., heraf udgør distribution og afgifter 5,06 kr. (tariffer 2023). 

OBS: Evida varsler en ny tarifmodel fra 2025, vores prisberegner viser udgifter til gas på baggrund af den nuværende tarifmodel. Du kan læse mere om den nye tarifmodel på Evidas hjemmeside her: link   

Du kan også prøve vores CO2-beregner og se hvor meget CO2 du kan spare ved at skifte til fjernvarme

//