Vi indsamler mailadresser og telefonnumre

23. oktober 2021

Vi har opdateret vores almindelige bestemmelser og tilføjet et afsnit om digital kommunikation (afsnit 1.5). Vores almindelige bestemmelser ændres pr. 1. februar 2022. Derfor er vi samtidig i gang med at indsamle mailadresser og telefonnumre.

Initiativet skyldes nye EU-regler, der beskriver, at vi i fyrringssæsonen månedligt skal gøre opmærksom på, at I kan tilgå jeres forbrugsoplysninger (fjernvarmeforbrug) - det til trods for, at alle kunder til enhver tid kan følge deres forbrug i e|forsyning.

Sådan en udsending koster rigtig mange penge hver måned, og den udgift vil vi gerne spare vores kunder for. Derfor har vi behov for din hjælp til at opdatere mailadresse og telefonnummer på e|Forsyning, så vi i stedet kan benytte disse nemme kommunikationsveje. Du logger ind her (Link), og der vil komme en pop-up med de oplysninger, der mangler.

Ændringen af de almindelige bestemmelser betyder nu, at alle kunder er forpligtet til at tilmelde sig e-Boks og holde os underrettet om gyldig mailadresse og mobilnummer til al nødvendig kommunikation. Indsamlingen og behandlingen af oplysningerne sker i henhold til persondataforordningens artikel 6b.
De opdaterede bestemmelser findes på hjemmesiden her: Link.

Når vi fremadrettet sender information, vil vi gøre det efter følgende prioritering:

  1. Via mailadresse/SMS
  2. Via e-boks
  3. Via fysisk brev