Snart kan de første boliger i fase 1 tilsluttes til fjernvarme

1. december 2022

Snart kan de første boliger i fase 1 tilsluttes til fjernvarme

 

Greve Fjernvarme har fået godkendelse af tilskud fra statens fjernvarmepulje til at konvertere op til 2.000 husstande i Greve til fjernvarme. Det betyder, at første fase af vores udbygningsplan nu for alvor kan sættes i gang.

I første fase af udbygningen har vi et mål om at tilslutte op til 2.000 husstande til stabil, klimavenlig og billig fjernvarme over de næste 3-4 år. Fase 1 er opdelt i mindre etaper, da det ikke er muligt at tilslutte alle boliger samtidig.

På vores hjemmeside kan alle interesserede slå deres adresse op og se hvilken fase ens ejendom tilhører. Det er også muligt at finde den forventede tidsplan for de enkelte etaper i fase 1.

Boligejere i etape 1 af første fase forventes at kunne underskrive tilslutningsaftalen fra januar 2023. Det er dog en forudsætning af mindst 60% af boligejerne i en etape underskriver tilslutningsaftalen, før vi kan sætte gravemaskinerne i gang.

 

Du kan finde udbygningsplanen for fjernvarme i Greve her:

https://www.grevefjernvarme.dk/overvejer-du-fjernvarme/udbygning-af-fjernvarme/udbygningsplaner-for-fjernvarme/

 

Etapeplanen for fase 1 kan findes her:

https://www.grevefjernvarme.dk/overvejer-du-fjernvarme/her-udvider-vi/etapeplan-for-fase-1/

 

Boligejere i fase 1 skal ikke gøre noget nu

Vi kontakter alle husstande direkte, før vi åbner op for tilmelding. I mellemtiden kan man her på vores hjemmeside, læse mere om fjernvarme, beregne den forventede fjernvarmepris og finde svar på de typiske spørgsmål.