Bliv klimahelt

Vi oplever et stigende antal borgere og lokale ildsjæle, der ønsker at hjælpe med at sprede budskaberne om fjernvarme i Greve.

Du kan gøre en forskel

For at vi kan tilbyde fjernvarme til så mange borgere som muligt, kræver det at der en stor opbakning til projektet. Da vi er et forbrugerejet selskab, er vi afhængige af et stærkt fællesskab, for jo flere vi er i fælleskabet, jo flere er vi til at deles om alle omkostninger.    

Som klimahelt kan du hjælpe os med udbrede kendskabet til fjernvarme i dit lokalområde. Du kan være klimahelt på mange måder, og vi bliver glade for både små og store initiativer. Nogle vælger at dele vores flyer ud i deres nabolag, andre er flittige til at dele vores opslag på de sociale medier, eller hænger informationsmateriale op på privat grund. Det er helt op til dig selv, hvordan du vil bidrage. Alle bidrag er værdifulde, og selv de små initiativer kan have en stor effekt!

 

Sådan bliver du klimahelt

Vil du også være klimahelt, så fortæl gerne om din idé, og hvordan vi kan støtte dig. Send en mail til admin@grevefjernvarme.dk med emne "Klimahelt".

Vi har foreløbigt udviklet en flyer (oplysningspapir), som klimahelte kan få tilsendt til uddeling i eget lokalområde. Har du lyst til at dele flyers ud i dit område, vil vi gerne registrer på hvilke veje du deler ud.