Tilmeld dig til fjernvarme

- kun for boligejere i fase 1 etape 1 

Sådan udfylder du tilslutningsaftalen

Fjernvarmen rulles ud i etaper som vist på kortet længere ned. Efterhånden som den når frem, modtager beboerne tilbud om at blive tilsluttet. 

Vi har åbnet op for tilmelding for adresser der ligger i fase 1, etape 1. Du kan se på vores etapeplan, om du er en del af etape 1.   

Ved tilmelding bliver du ledt igennem 3 trin:

 1. Indtast din adresse, og se om du kan få fjernvarme
  OBS: Det er kun adresser i etape 1, der kan tilmelde sig på nuværende tidspunkt. 
 2. Angiv nuværende varmekilde på dit hus og om du ønsker abonnementsordning
  Du kan vælge, om du vil have et fjernvarmeanlæg på på abonnement eller om du selv vil købe fjernvarmeanlægget. Læs mere om Abonnementsordning
 3. Indtast oplysninger om dig, som ejer, og tilmeld dig E-Boks
  Du skal også oplyse, om I er flere ejere der ejer boligen. Alle ejere af ejendommen skal underskrive aftalen om fjernvarmelevering. Ønsker du/ I at underskrive aftalen i e-boks, skal alle ejere tilmelde sig e-boks. 

Efter du har indsendt din tilmelding, får du en bekræftelse på mail. Vi sender leveringsaftalen ud, enten i papirform eller i din e-boks. 

 

Hvad koster det at få fjernvarme?

Prisen for at konvertere til fjernvarme består af et tilslutningsbidrag (engangsbeløb) samt en årlig varmeregning, hvor du betaler de årlige tariffer baseret på dit varmeforbrug og størrelsen af din bolig.

Bliv tilsluttet til kampagnepris

Kampagneprisen betyder, at en tilslutning til fjernvarme koster 34.995 kr. Beløbet dækker over etablering af stikledning samt et husindføringsskab ved din ejendom og en lille andel af det nye fjernvarmenet i området. Den resterende andel af omkostningerne til den samlede udbygning af fjernvarmenettet betales via et etableringsbidrag.

Etableringsbidraget skal betales over den årlige varmeregning de næste 30 år, hvorefter det bortfalder. Etableringsbidrag er sat til 30 kr. pr. m2 boligareal i følge BBR-register.  

Tilslutningsbidrag opkræves efter underskrift af aftalen, dog tidligst 1. april 2023, hvor det gøres op om der er nået 60% tilslutning i det etapeområde, hvor Forbrugerens ejendom ligger.

Sådan underskiver du i e-boks

 1. Vi sender aftalen til e-Boks, når den er klar til underskrift. Vælger du abonnementsordning, sender vi 2 aftaler til din e-boks.
 2. e-Boks meddeler via e-mail, at der nu ligger et dokument klar til underskrift.
 3. Du åbner e-Boks, hvorfra der er adgang til aftalen, som underskrives ved hjælp af NemID/MitID.
 4. Den underskrevne aftale arkiveres i e-Boks, hvor du altid kan finde det.
 5. Når aftalen er underskrevet eller afvist, modtager afsenderen en kvittering fra e-Boks

Zoom ind på kortet for at se etaperne for fase 1

Der er åben for tilmelding til fjernvarme for adresser i det lilla område.

(OBS: Kortet viser kun etaperne for fase 1! Se hele udbygningsplanen, for at se fjernvarme udrulning i de forskellige områder i kommunen.)